Загальна теорія здоров’я та здоров’язбереження

 

Загальна теорія здоров’я та здоров’язбереження: колективна монографія

[Електронний ресурс, що знаходиться у вільному доступі]

Загальна теорія здоров’я та здоров’язбереження : колективна монографія / за заг. ред. проф. Ю. Д. Бойчука. – Харків: Вид. Рожко С. Г., 2017. – 488 с. 

 

Теорія здоров’я, здорового способу життя та нетрадиційні засоби оздоровлення : курс лекцій.

[Електронний ресурс, що знаходиться у вільному доступі]

Теорія здоров’я, здорового способу життя та нетрадиційні засоби оздоровлення : курс лекцій / уклад. Н. Корнійчук, А. Гарлінська, О. Заблоцька. – Житомир, 2022. – 196 с.

 

Загальна теорія здоров’я : навчальний посібник для студентів напряму підготовки 6.010203 «Здоров’я людини» та спеціальностей 227 «Фізична реабілітація»

[Електронний ресурс, що знаходиться у вільному доступі]

Загальна теорія здоров’я : навчальний посібник для студентів напряму підготовки 6.010203 «Здоров’я людини» та спеціальностей 227 «Фізична реабілітація», 227 «Фізична терапія, ерготерапія» / М. П. Горобей, О. В. Осадчий. – Чернігів : ЧНТУ, 2017. – 210 с. 

 

Основи здорового способу життя

[Електронний ресурс, що знаходиться у вільному доступі]

Основи здорового способу життя. Тема 3. Основи формування здорового способу життя : метод. рек. для практ. занять студентів II курсу мед. ф-тів спец. «Фізична терапія, ерготерапія» / уклад. : І. М. Ляхова, І. В. Шаповалова. – Запоріжжя : ЗДМУ, 2019. – 10 с.

 

Основи харчування

[Електронний ресурс, що знаходиться у вільному доступі]

Основи харчування : підручник / М. І. Кручаниця, І. С. Миронюк, Н. В. Розумикова, В. В. Кручаниця, В. В. Брич, В. П. Кіш; рец. : А. Н. Дзюба, М. П. Гребняк. – Ужгород : Говерла, 2019. – 252 с.

 

Основи фізіології та гігієни харчування

[Електронний ресурс, що знаходиться у вільному доступі]

Основи фізіології та гігієни харчування: Навчальний посібник: посібник [Електронний ресурс] / [упоряд. О.В. Онопрієнко, О.М. Онопрієнко]; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2021. – 138 с. – Назва з титульного екрана. Навчальний посібник. – Черкаси, 2021. -с. 

 

Здорове харчування: збірник матеріалів для працівників системи охорони здоров’я

[Електронний ресурс, що знаходиться у вільному доступі]

Здорове харчування : зб. мат. для працівників системи охорони здоров’я / укл. : В. В. Брич, В. Й. Білак-Лук’янчук, Г. О. Слабкий, І. Я. Гуцол, Н. Й. Потокій. – Ужгород, 2020. – 64 с.

» Фізична культура і спорт